Tiistaiseurat

(Logoa klikkaamalla pääset PSHV ry:n verkkosivuille)

 

Seurakunnan alueella toimivat tiistaiseurat ovat Pyhäin Sergein ja Hermanin veljeskunnan alaosastoja, jotka huolehtivat paikallisesta sisälähetystyöstä ja erityisesti pyhäkköjen kaunistamisesta ja kirkkokahvien järjestämisestä. Tiisaiseurat keräävät varoja toimintaansa muunmuassa arpajaisilla ja kirkkokahveista syntyneillä tuloilla. Ne ovat tärkeä osa toimivaa seurakuntaa. Lisätietoja tiistaiseuroista saat kirkkoherranvirastosta. Kokoontumisajat ilmoitetaan seurakuntalehti Aamun Koitossa ja paikallislehti Sisä-Savossa ja nettisivuilla.

Lisätietoa tiistaiseuratoiminnasta: pshv.fi/alaosastot

Rautalammin Tiistaiseura

Rautalammin Tiistaiseura kokoontuu joka toinen keskiviikko seurakuntasalilla klo 13.00. Puheenjohtajana toimii Marjatta Bordi ja sihteerinä Seija Karhu. Kokoontumisajat ilmoitetaan paikallislehti Sisä-Savossa. Yhteystiedot Seija Karhu p. 040 734 1346.

Rautalammin tiistaiseuran kesäkokoontumiset jatkuvat heinäkuussa. Seuraava tapaaminen on keskiviikkona 15.7. klo 12.00 Puroniemessä.

Suonenjoen Tiistaiseura

Suonenjoen Tiistaiseura kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13.00 seurakuntasalilla sekä liturgiajumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvien ja yhdessäolon merkeissä. Yhteyshenkilö Hilkka Koponen p. 040 741 1013.

Vuosikokousuutinen 26.2.2020 :

Tervon Tiistaiseura

Tervon Tiistaiseura kokoontuu liturgiajumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvien ja yhdessäolon merkeissä rukoushuoneella. Yhteyshenkilö Tuija Oittinen p. 050 543 2091.