Palveluksia Suonenjoelta voi seurata netistä

Koronaepidemia. Kaikki jumalanpalvelukset seurakunnassa on peruttu. Jumalanpalveluksia toimitetaan kuitenkin Suonenjoen kirkosta ilman kirkkokansaa siten, että palveluksia voi katsoa suorana Rautalammin ort. srk:n sivulta Facebookista ja jälkikäteen taltiointina Kuopion ort. srk:n YouTube -kanavalta.

Striimattavat palvelukset: Palmusunnuntain liturgia 5.4. klo 9.50 alkaen sekä Suuren perjantain suuri ehtoopalvelus (hautakuvan esiinkanto) pe 10.4. klo 13.00.

Kirkkoherranvirasto palvelee ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse (ma, ti, to, pe klo 9-12, ke 13-17), muuna aikana yhteys papistoon,  virasto pappilantalolla Kuopiossa on suljettu.

Kaikki tiedustelut ja myös sielunhoidolliset keskustelut pyritään hoitamaan ensisijaisesti puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Yhteystiedot löytyvät Aamun Koitto -lehden srk-liitteestä, kirkkokalenterista ja srk:n nettisivuilta.

Myös muu seurakunnan toiminta (kirkkokahvit, kuorot, kerhot, tiistaiseurat ym:t opintopiirit jne.) keskeytetään toistaiseksi. Palveluksia voi seurata myös: ort.fi/kuopio,  www.ort.fi

Oman seurakunnan papiston tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse:
-pastori Harri Peiponen: puh. 050 4119842 , sähköposti – harri.peiponen@ort.fi
-kirkkoherra, rovasti Timo Honkaselkä: puh. 050 0574443 , sähköposti – timo.honkaselka@ort.fi

hp