Suonenjoen tiistaiseuran toiminta jatkuu vilkkaana

Suonenjoen tiistaiseuran vuosikokouksessa 26.2.2020 tehtiin henkilövalintoja, kerrattiin edellisen vuoden tapahtumia  ja päätettiin kuluvan vuoden toiminnasta.

Vuoden 2019 toiminnassa keskeistä oli kokoontumiset kirkkokahvien merkeissä, talkoot, ekumeeniset tapaamiset ja tapahtumat, lapset ja perheet sekä yhteistyö Rautalammin Tiistaiseuran ja paikallisen Karjalaseuran kanssa. Käytännössä tämä tarkoitti ekumeenisen rukousviikon perinteistä yleisöluentoa, lasten kirkkokerhon välineistön hankintaa, kirkon esittelyä  ja mehukestitarjoilua myös muille kuin ortodoksioppilaille sekä yhteisiä retkiä rautalampilaisten kanssa.

Seurakunnan yhdistyminen Kuopion seurakuntaan ja kirkkorakennusten tulevaisuus värittivät usein kirkkokahvikeskusteluja.

Uutena varainhankintamuotona tiistaiseura aloittaa pienimuotoisen hautojenhoitopalvelun. Yhteensä erilaisia tiistaiseuratapahtumia oli lähes 40 ja niihin osallistui keskimäärin 20 henkeä.

Vuoden 2020 toiminta jatkuu samaan tapaan vuodenaikojen ja kirkkovuoden kulun mukaisesti.

Suonenjoen tiistaiseuran puheenjohtajaksi valittiin Hilkka Koponen ja varapuheenjohtajaksi Juhani Hänninen. Johtokuntaan valittiin Marjatta Anttonen, Helena Hänninen, Terttu Kähkönen ja Riitta Koivistoinen.
Toiminnantarkastajaksi valittiin edelleen Raija Kanninen ja hänen varalleen Rauha Koponen.
hp