Ajankohtaista

Antti Potkonen kasvatustyöntekijäksi

27.3.2023
Ajankohtaista

Seurakunnanneuvosto valitsi seurakunnan kasvatustyöntekijäksi yhteisöpedagogi Antti Potkosen. Hakijoita toimeen oli kahdeksan, joista kolme kutsuttiin haastatteluun. Seurakunnanneuvosto teki valinnan kokouksessaan 14.3.2023. Antti Potkonen aloittaa toimessa 5.6.2023. Nuorisotyöntekijän sijaisena toimii siihen saakka Aino Miikkola. Antti on monille tuttu työstään ONL ry:n järjestösihteerinä. Hän on tehnyt myös kunnallista nuorisotyötä sekä ortodoksista leirityötä Helsingin ortodoksisessa seurakunnassa.

Lue lisää

Seurakunnan uusi talous- ja hallintosihteeri aloittaa tänään työt seurakunnassa

Uusi talous- ja hallintosihteerimme Marika Miinalainen aloittaa työt seurakunnassamme tänään maanantaina 8.4.2024. Marika valittiin yksimielisesti sihteerin toimeen neuvoston kokouksessa 27.2.2024. Talous- ja hallintosihteerin yhteystiedot ovat: sähköposti: marika.miinalainen@ort.fi puhelin: 050 347 56 05 Toivotamme Marikan lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme!

Lue lisää

Pääsiäisaikana paljon huomionosoituksia seurakuntaamme

Kristus nousi kuolleista! Tämä pääsiäiskausi on seurakunnassamme erityisen juhlava ja iloinen. Seurakuntaamme on siunattupoikkeuksellisen monilla huomionosoituksilla.Jo palmusunnuntaina palkittiin seurakuntamme ansioituneita äitejä, kun Olga Sissonen ja Jaana Pössi saivat arkkipiispa Leon myöntämät Pyhän Karitsan ritarikunnan 1. luokan mitalit.Palkittujen joukkoon on pääsiäisenä liittynyt myös seurakunnanvaltuustomme puheenjohtaja, professori Matti Tolvanen, jonka arkkipiispa Leo palkitsi erittäin harvinaisella, kirkon korkeimmalla […]

Lue lisää