Ajankohtaista

Kohti ajanmukaista viestintää

19.9.2022
Ajankohtaista

Seurakunnassamme on joidenkin vuosien ajan pohdittu valmisteltu uusien internetsivujen julkaisemista. Seurakunnan edelliset internetsivut julkaistiin noin kymmenen vuotta sitten, joten päivittäminen on ollut tarpeen. Vahoilta joensuunortdoksit.fi sivuilta ohjataan suoraan uudelle sivustolle.

Seurakunnan uudet sivut on rakennettu vastaamaan entistä laajempaa ja avoimempaa tiedotusta. Seurakuntamme toiminta sosiaalisessa mediassa on lisääntynyt. Uusille sivuille somekanavien julkaisut päivittyvät automaattisesti. Näin somejulkaisuja pääsevät lukemaan nekin, jotka eivät näitä kanavia käytä. Aloitamme myös hallinnollisten dokumenttien laajemman julkaisemisen, mikä lisää seurakunnan päätöksenteon avoimuutta. Somekanavien lisäksi uutena sivussa on toimintakalenteri. Tarvittaessa sitä kehitetään edelleen julkaisun alkuvaiheessa. Tärkeää on huomioida myös saavutettavuusdirektiivin täyttäminen. Sivustolla on linkki myös Ilomantsin kappeliseurakunnan sivustolle ja toimintakalenterimme on yhteinen.

Sivujen rakennetta ovat valmistelleet isä Aleksander Roszczenko, kanttori Aleksi Suikkanen ja Ioannis Lampropoulos ulkoasun suunnitelleen Jonna Suvannon kanssa. Sivujen käyttöönoton alla henkilökunta on päivittänyt omia osuuksiaan sisällöstä. Uusien sivujen luominen on ollut koko henkilökunnalle oppimisprosessi. Kiitän kaikkia kärsivällisyydestä. Sivujen tekniikasta vastasi digitoimisto Kooders, joka myös jatkossa vastaa sivujen ylläpidosta. Alkuvaiheessa mukana oli myös Aleksi Jetsu.

Toivon, että sivujen käyttäjät antavat palautetta sivustosta, jotta voimme kehittää niitä seurakuntalaisia palvelevaan suuntaan. Palautetta voi antaa esimerkiksi yhteydenottolomakkeella, joka sivustolta löytyy.

Seurakunnan sivujen tarkoitus on kutsua ihmiset seurakunnan toimintaan. Tervetuloa

mukaan.

isä Tuomas

Lue lisää

Seurakunnan uusi talous- ja hallintosihteeri aloittaa tänään työt seurakunnassa

Uusi talous- ja hallintosihteerimme Marika Miinalainen aloittaa työt seurakunnassamme tänään maanantaina 8.4.2024. Marika valittiin yksimielisesti sihteerin toimeen neuvoston kokouksessa 27.2.2024. Talous- ja hallintosihteerin yhteystiedot ovat: sähköposti: marika.miinalainen@ort.fi puhelin: 050 347 56 05 Toivotamme Marikan lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme!

Lue lisää

Pääsiäisaikana paljon huomionosoituksia seurakuntaamme

Kristus nousi kuolleista! Tämä pääsiäiskausi on seurakunnassamme erityisen juhlava ja iloinen. Seurakuntaamme on siunattupoikkeuksellisen monilla huomionosoituksilla.Jo palmusunnuntaina palkittiin seurakuntamme ansioituneita äitejä, kun Olga Sissonen ja Jaana Pössi saivat arkkipiispa Leon myöntämät Pyhän Karitsan ritarikunnan 1. luokan mitalit.Palkittujen joukkoon on pääsiäisenä liittynyt myös seurakunnanvaltuustomme puheenjohtaja, professori Matti Tolvanen, jonka arkkipiispa Leo palkitsi erittäin harvinaisella, kirkon korkeimmalla […]

Lue lisää