Koronavirustilanne

IISALMEN ORTODOKSINEN SEURAKUNTA

Noudatamme valtioneuvoston ja kirkollishallituksen ohjeita.
Seurakunnan jumalanpalveluselämä keskitetään Iisalmen pyhän profeetta Elian kirkkoon ilman kirkkokansaa. Kaikki jumalanpalvelukset maakunnassa on peruttu. Jumalanpalveluksia voi seurata kirkon sivuilta www.ort.fi.

Kirkkoherranvirasto palvelee ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse, virasto on suljettu. Sielunhoidolliset keskustelut pyritään hoitamaan ensisijaisesti puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Yhteystiedot löytyvät Aamun Koitto-lehden srk-liitteestä, kirkkokalenterista ja srk:n nettisivuilta.

Myös muu seurakunnan toiminta (kirkkokahvit, kuoro, kerhot, tiistaiseurat) keskeytetään toistaiseksi. Muistakaamme, että tässä tilanteessa yhteiseen rukoukseen voimme kaikki osallistua myös kotona.

isä Arto Leskinen, rovasti
ma kirkkoherra