Kaunisniemen leirikeskukseen haetaan suurtalousisäntää/-emäntää

Seurakunnan Lopella sijaitsevaan leirikeskukseen Kaunisniemeen  haetaan kokoaikaista suurtalousisäntää/-emäntää.

Suurtalousisännän/-emännän tehtäviin kuuluu elintarvikehuolto, ateriasuunnittelu, tilaukset ja hankinnat, ruuanlaitto sekä keittiötilojen hygieniasta vastaaminen. Työhön sisältyy myös ruokahuoltotehtävät muissa tapahtumissa ja juhlissa sekä tarvittaessa seurakunnan muissa toimintatiloissa. Lisäksi leirialueen varaus- ja laskutustoimintaan osallistuminen leirialuetta vuokrattaessa ulkopuolisille tahoille, sekä muut esimiehen määräämät tehtävät kuuluvat työnkuvaan.

Suurtalousisäntä/-emäntä toimii tiiviissä yhteistyössä seurakunnan kasvatustoimen, leirialueen vahtimestarin ja seurakunnan muiden toimintojen kanssa. Henkilö toimii seurakunnan kiinteistöpäällikön alaisuudessa.

Edellytämme ortodoksisen perinteen tuntemusta sekä kokin koulutusta ja vuosien kokomusta vastaavista tehtävistä, mieluiten seurakunnassa, esimiestyöstä, toiminnan suunnittelusta ja taloudellisesta vastuusta. Odotamme hakijalta näkemystä toiminnan kehittämisestä, joustavuutta ja ahkeruutta sekä suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Hygieniapassi ja oma auto ovat välttämättömiä työn hoitamiseen. Kaunisniemen leirikeskus sijaitsee Lopella ja seurakunnan muut toiminnot ympäri Uudenmaan.

Suurtalousisännän/-emännän valitsee Helsingin ortodoksisen seurakunnanneuvosto. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Palkkaus on kirkon työehtosopimuksen vaativuusryhmän I mukainen.

Hakemukset tehtävään on toimitettava viimeistään 20.2.2016 klo 16.00 osoitteeseen hakemukset.helsinki@ort.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Leena Mätäsniemi 16.2. klo 12 - 14 puhelimitse
040 353 8325 tai leena.matasniemi@ort.fi

Helsingin ortodoksinen seurakunta on maamme suurin ortodoksinen seurakunta. Kolmannes Suomen ortodokseista kuuluu Helsingin seurakuntaan. Sen jäsenmäärä vuoden 2016 lopussa oli hieman alla 20 000 henkilöä. Seurakunta on osa Suomen ortodoksisen kirkon Helsingin hiippakuntaa. Seurakunnan toimintaa säätelee laki ortodoksisesta kirkosta ja kirkkojärjestys. Seurakunnan henkilöstömäärä on noin 70.

Tehtävän sijoituspaikka: Kaunisniemi, Loppi

Helsingin ortodoksinen seurakunta

13.2.2017

Tulostettava sivu